Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, е разочарован от отпадането

...
Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, е разочарован от отпадането
Коментари Харесай

Разочарование в Интер след отпадането от ШЛ

Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, е отчаян от отпадането на неговия тим от Шампионската лига, само че също по този начин остава горделив от футболистите. 

Интер поведе на Атлетико с гол на Федерико Димарко в 33-ата минута, само че Антоан Гризман изравни в ответната офанзива, а Мемфис Депай изпрати дуела в продължения с попадение малко преди края. Двата тима стигнаха до дузпи, при които италианците направиха цели три неточности и отпаднаха.

" Всички сме доста разочаровани, само че аз споделих на момчетата, че могат да се гордеят с представянето си. Опитахме да спечелим, само че в някои основни моменти можехме да се оправим по-добре ", съобщи той, представен от клубния уеб страница.

" В продълженията контролирахме играта, само че още веднъж допуснахме неточности. В такива дуели цената, която плащаш за това, е просто прекомерно висока. В първия мач също можехме да имаме по-голямо преимущество, а в този трябваше да си съхраним задатъка, само че вместо това те се върнаха мигновено.

" Не сме привикнали да губим и сме разочаровани, тъй като класирането ни бе в ръцете. Аз обаче се гордея с моя тим. Сега би трябвало да се надигнем и да насочим вниманието ни към вътрешното състезание, където към момента имаме цели за реализиране ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР